Check periodiek jouw huwelijkse voorwaarden!

Vandaag in het nieuws: โ€œ๐„๐ž๐ง ๐’๐ฉ๐š๐š๐ง๐ฌ๐ž ๐ฆ๐š๐ง ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ž๐ฑ-๐ฏ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฆ โ‚ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ’.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐›๐ž๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค ๐๐š๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ ๐ญ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ญ๐ž ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง๐ฌ ๐ก๐ฎ๐ง ๐ก๐ฎ๐ฐ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐คโ€.

De vrouw verzorgde gedurende 25 jaar vooral het huishouden, terwijl de man de kost verdiende. Ze waren niet in gemeenschap van goederen gehuwd waardoor de vrouw bij de scheiding met lege handen achterbleef.

Wil je voorkomen dat bij een eventuele echtscheiding nog een onverwachtse vergoeding uitbetaald moet worden aan de ex-partner, zorg er dan voor dat je dit goed vastlegt in de huwelijkse voorwaarden. Door het opstellen van goede huwelijkse voorwaarden en deze ook na te leven tijdens het huwelijk voorkom je dergelijke claims bij een echtscheiding.

Ben je gehuwd met huwelijkse voorwaarden? Weet je nog wat jullie daarin samen hebben afgesproken en kom je die afspraken ook na tijdens je huwelijk? Wij kunnen een check van jouw huwelijkse voorwaarden uitvoeren en beoordelen of deze nog aan je huidige leefsituatie voldoet.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Terug naar overzicht
Kan ik je verder helpen?

Stuur mij een bericht, dan kijken we samen naar een passende oplossing.