Nieuw bij S.O.S. advies “het Levensregister”: een digitale map voor al je belangrijke gegevens en wensen.

Het Levensregister is de innovatieve digitale oplossing die jouw leven eenvoudiger maakt, ongeacht in welke levensfase je je bevindt. Of je nu volwassen wordt, samenwoont, een carrière opbouwt, of je voorbereidt op pensioen en nalatenschap, het Levensregister is er om je te ondersteunen. Al je belangrijke polissen, documenten en overeenkomsten worden geregistreerd in het Levensregister.

Volwassen worden:

Het Levensregister biedt een veilige digitale map waarin je al je belangrijke gegevens en wensen kunt registreren. Van zorgverzekeringen tot rijbewijzen en van wachtwoorden tot contactgegevens voor noodgevallen. Met het Levensregister blijven al je belangrijke documenten en informatie georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk.

Samenwonen of trouwen:

Voor koppels die samenwonen of trouwen, is het cruciaal om hun bezittingen en financiële verantwoordelijkheden duidelijk vast te leggen. Met het Levensregister kun je een overzichtelijke balans creëren van wie wat inbrengt, waardoor mogelijke geschillen in de toekomst worden voorkomen.

Een huis, een carrière, pensioenopbouw:

Zelfs als je alleenstaand bent, biedt het Levensregister een waardevolle tool voor het beheren van financiële en juridische documenten, zoals hypotheekovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten en pensioenafspraken. Alles is overzichtelijk en altijd binnen handbereik.

Medische gegevens, nalatenschap:

Het Levensregister gaat verder dan alleen financiële documenten. Het biedt ook ruimte om medische gegevens, zorgverleners en nalatenschapsplanning vast te leggen. Dit geeft gemoedsrust en zorgt ervoor dat je wensen worden gerespecteerd, zelfs na je overlijden.

Na een overlijden:

Voor nabestaanden kan het Levensregister een onschatbare bron van informatie zijn, waardoor het afwikkelen van een nalatenschap soepeler verloopt. Met alle belangrijke gegevens over abonnementen, financiën en zorgverleners binnen handbereik, kunnen executeurs hun taken efficiënter uitvoeren, waardoor er meer tijd overblijft voor rouw en emotie.

Persoonlijk gesprek:

Bij S.O.S. advies staan we niet alleen klaar met een handige digitale tool genaamd het Levensregister, maar bieden we ook persoonlijke ondersteuning. Onze ervaren nalatenschapscoaches helpen je graag met het bespreken en vastleggen van je wensen, zodat je met een gerust hart verder kunt gaan. Kortom, het Levensregister is meer dan alleen een digitale map. Het is jouw betrouwbare partner voor alle belangrijke aspecten van het leven, van volwassen worden tot nalatenschapsplanning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe het Levensregister jou kan helpen om je leven te organiseren en gemoedsrust te vinden, in elke fase van je leven. Als klant van S.O.S. advies bieden wij jou een korting op de jaarprijs van het Levensregister, voor nog geen € 50,- per jaar heb jij al je belangrijke zaken in een overzichtelijk dossier.

Mocht je meer willen weten over hoe het Levensregister jou kan ondersteunen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Terug naar overzicht
Kan ik je verder helpen?

Stuur mij een bericht, dan kijken we samen naar een passende oplossing.