Een zorgeloze toekomst: het Levensregister geeft je zekerheid

Heb jij ons nieuw aanbod al gezien?  Maak kennis met “Het Levensregister”!

Het Levensregister biedt jou de mogelijkheid om vooruit te denken en je nabestaanden te ontlasten tijdens een toch al moeilijke periode.

We begrijpen dat het leven onvoorspelbaar is en dat er momenten zijn waarop we moeten nadenken over zaken die we liever vermijden. Met Het Levensregister hoef je je geen zorgen te maken dat je dierbaren achterblijven met vragen of twijfels. Door nu vast te leggen hoe je over bepaalde zaken denkt en wat je graag wilt, creëer je een duidelijk en compleet overzicht voor je nabestaanden. Onze eenvoudige en stapsgewijze vragenlijst begeleidt je door het proces, waardoor het gemakkelijk is om belangrijke informatie te registreren.

Bovendien bieden wij hulp aan bij het invullen van Het Levensregister wanneer je dit wenst. Wij staan klaar om je te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden, zodat je ervoor kunt zorgen dat al je wensen en voorkeuren correct worden vastgelegd.

Wat kun je verwachten van Het Levensregister?

  1. Compleet overzicht: Door het invullen van onze vragenlijst zorg je ervoor dat al je wensen en voorkeuren worden vastgelegd, van financiële regelingen tot persoonlijke voorkeuren voor herdenkingen.
  2. Gemoedsrust: Met Het Levensregister kun je met een gerust hart weten dat je dierbaren duidelijke richtlijnen hebben voor wanneer het moment daar is.
  3. Gemakkelijke toegang: Je registratie wordt veilig bewaard in je persoonlijke account, waardoor het altijd toegankelijk is voor jou en je gekozen vertegenwoordigers.
  4. Flexibiliteit: Je kunt op elk moment wijzigingen aanbrengen in je registratie om ervoor te zorgen dat deze altijd up-to-date is met je wensen.

Neem vandaag nog de eerste stap naar gemoedsrust voor jou en je geliefden. Sluit je aan bij Het Levensregister en leg je wensen vast voor een zorgeloze toekomst.

Wil je meer weten over “Het Levensregister” lees dan onze blog van twee weken geleden, “Het Levensregister”: een digitale map voor al je belangrijke gegevens en wensen, of neem dan contact met ons op. Profiteer als klant van S.O.S. advies van een speciale korting.

Terug naar overzicht
Kan ik je verder helpen?

Stuur mij een bericht, dan kijken we samen naar een passende oplossing.